Povećanje penisa / Produženje penisa

Postoperativna briga je jako bitna nakon jedne prostata operacije.

Postoperativna rehabilitacija misicnog tijela nakon operacije prostate

Strucnjaci drze potrebnim da se vec nakon nekoliko tjedana nakon operacije zapocne sa treningom misicnog tkiva. Bez redovne obskrbe sa kisikom, koja dolazi prilikom pojacane cirkulacije dolazi do pretvaranja misicnog tkiva u vezivno. Ta pretvorba u kolagenske strukture dovodi do smanjenja i stanjenja penisa. Pacijenti koji ne podnose ovu terapiju nalaze pravu zamjenu u PHALLOSAN forte. Samo sa pomocnom terapijom je operirani muskarac u mogucnosti svoje seksualno zadovoljstvo ponovno dozivjeti.

Postoperativna briga je jako bitna nakon jedne prostata operacije.

Rjesenje: Terapija sa PHALLOSAN forte

Terapija sa PHALLOSAN forte je povoljna. PHALLOSAN forte podrazuje misicno tijelo penisa na regeneriranje. Podrazaj rezultira njeznim istezanjem pomocu elasticnog pojasa, na kojem je pricvrscena protektor-kapica spojena sa kondomom koji snagu izvlacenja prenosi na cijeli penis. PHALLOSAN forte mozete upotrijebiti kao nadomjestaj gore navedenoj terapiji ili kao samostalnu terapiju. Terapiju mozete provoditi preko dana nevidljivo ispod odjece ili nocu na spavanju. Terapija je mehanicka. Prilikom negativnog tlaka dolazi do povecanja cirkulacije i opskrbe tkiva sa kisikom.

PHALLOSAN forte se sa uspjehom godinama upotrebljava smanjenog penisa, kod oziljkastog penisa, kod premalog penisa. Aparat jeCE certificiran. Moze se kupitiu svim njemackim, austrijskim i svicarskim apotekama.