Povećanje penisa / Produženje penisa

PHALLOSAN forte je razvijen za povecanje i izravnavanje penisa bez operativnog zahvata.

Primjena

PHALLOSAN forte je razvijen za povecanje i izravnavanje penisa bez operativnog zahvata.

Das Vakuum-Protektor-Metoda od PHALLOSAN forte je takodjer pogodna za uspjesnu terapiju problema erekcije, smanjenog i skracenog penisa.

Uspjeh PHALLOSAN forte terapije basira se na jednostavnoj, bezbolnoj metodi, bez operacije, koja potice rats novih stanica cijelog penisa kroz njezno izvlacenje. Ova metoda je u narodima poznata vec stotinama godina, ali do razvoja PHALLOSAN forte nije bio nijedno slicnog sistema koji je garantirao dugotrajnu bezbolnu primjenu.

Primjena PHALLOSAN forte kroz nekoliko mjeseci se po vrlo jednostavnoj formuli izracuna:

3 (mjeseca nosenja) plus X = naknadno umnozavanje stanica, sa time uspjeh dugotrajnog zadebljanja i duzine.

U ortopediji je slicna metoda vise od 20 godina poznata. Nakon operativnog zahvata pri kojem su kosti razdvojene, primjenjuje se kontrolirana ekstenzija (raztezanje). Pri tom se radi sa mehanickom metodom sa sipkama i sarafima. Rast kosti se postize u milimetrima, a istovremeno rastu i misicne, nervne i vezivne stanice. Ta metoda podigne mnogim pacijentima kvalitetu zivota, usporedno kao i PHALLOSAN forte.

Za uspjesno i dugotrajno povecanje i produzenje penisa potrebne su nove stanice. PHALLOSAN forte potice stanice na rast i umnozavanje kroz negativni pritisak i izvlacenje. Sa time se potice i izravnavanje kod iskrivljenosti penisa. Primjenom u nekoliko mjeseci, stanice se mogu utrostruciti. Tako penis raste u duzinu i debljinu. Postignuti rezultat ostaje i nakon sto se prestane sa primjenom PHALLOSAN forte-Vakuum-Protektor-Sistema.

Jacina izvlakaca se moze podesiti na vise stupnjeva. Jace izvlacenje je neskodljivo, ali mi preporucujemo njeznije i dugotrajnije izvlacenje.

Na pocetku primjene PHALLOSAN forte-a je moguce da osjecate blage trnce. To se osjeca samo u prvim danima terapije.Nakon toga trnci nestaju.

PHALLOSAN forte se koristi kod razlicitih indikacija: