Povećanje penisa / Produženje penisa

PHALLOSAN forte je nas patentirani proizvod.

PHALLOSAN forte povećanje penisa

Za muskarce sa velicinom


PHALLOSAN forte je jedinstveni patentirani ortopedski proizvod sa revolucionarnom vakum-protektor-tehnikom koji vodi jos brzem uspjehu za produzenje penisa, povecanje penisa, ispravljanje penisa. Sa sigurnoscu ce vam podici kvalitetu zivota i samopouzdanje.

PHALLOSAN forte povecava glavicu penisa jer "izvlacenje" pocinje od vrha penisa. Svi drugi proizvodi pocinju sa izvlacenjem tek iza glavice penisa!

Mi posjedujemo desetogodisnje iskustvo u proizvodnji i primjeni sistema za povecanje, produzivanje i ispravljanje penisa.

Visegodisnje istrazivanje i iskustva nasih korisnika su nas doveli do toga da usavrsimo PHALLOSAN forte. PHALLOSAN forte povecanje penisa. PHALLOSAN forte je medizinski proizvod, svrstan u prvu kategoriju od strane Evropske komisije zdravstva sa CE oznakom.

Postoji "Stretcher" i PHALLOSAN forte povecanje penisa. Saznajte vise o funkcijama naseg Vakum-protektor sistemu za povecanje penisa.

Pinzip rada:

Prilikom njeznog navlacenja tkiva penisa dolazi do "nadogradnje"stanica Vakum sistem djeluje gotovo neprimjetno pocevsi od glavice penisa i obuhvaca cijeli penis. PHALLOSAN forte je vrlo ugodan i siguran za nositi. Mozete ga nositi satima bez da je na hlacama bilo sto primjetno ili da ce vam ispasti iz hlaca.

U usporedbi sa drugim sistemima, PHALLOSAN forte ne da vam samo pruza bezbolnost kao garanciju nego i mogucnost da ga nosite i preko noci. On se u slucaju erekcije penisa potpuno prilagodi tkivu i ni u jednom trenutku ne zaustavlja cirkulaciju krvi. Dakle ne postoji opasnost od ozljeda.

Zdravstvena garancija

Takodjer ispunjava standarde EN 980, EN ISO 14971 i EN ISO 10993-1. Materijali od kojih je izgradjen su biokompatibilni, bez formaldehida i dobro podnosljivi. Kondomi su bez latexa i alergena. Suprotni lezaj na pojasu je izradjen od izbiranog medicinskog silikona. Upotreba PHALLOSAN forte-povecanje penisa

Zbog negativnog tlaka u tlacnom zvonu ne moze doci do ispadanja glavice penisa, samim tim se i glavica povecava. Jacina izvlacenja (ekstenzije) se moze na pojasu podesavati. Njega sistema je jednostavna. Uz produkt je prilozeno uputstva. Svi dijelovi pojasa se mogu posebno narucivati.

Usavrsena protektor -kapa stiti glavicu penisa da ne dodje do crvenila i otoka. Prilikom njeznog pritiska na povrsinu penisa, u usporedbi kao elasticna carapa ili odijelo Jet-Pilota.

PHALLOSAN forte & PHALLOSAN plus+ priručnik za rad

Englische Gebrauchsanweisung

PHALLOSAN forte & plus+

Engleski priručnik
Date: 11/2023
 Novo: PHALLOSAN Vertical

PHALLOSAN Vertical

Otkrijte najnoviju inovaciju švicarske Sane: PHALLOSAN Vertical. Ovaj sofisticirani sustav nudi vam potpuno novi način nošenja PHALLOSANA. Zahvaljujući posebno razvijenoj manšeti za koljeno s integriranim sustavom remena, sada ne samo da možete nositi svoj penis udobno oko bokova, već i okomito uz unutarnju stranu noge. PHALLOSAN Vertical, sličan našem isprobanom i testiranom PHALLOSAN forte, nudi mogućnost diskretnog korištenja ispod odjeće ili udobno tijekom spavanja.

Kontrola napetosti na PHALLOSAN Vertical je intuitivna: umjesto klizne kopče, koristite praktičnu čičak kopču. Iznimno je jednostavan za korištenje i oduševit će vas koliko je udoban za nošenje.

Želite li saznati više? Naš tim za podršku rado će vam pomoći – bilo putem WhatsAppa, e-pošte ili telefona. Radujemo se što ćemo vas savjetovati i odgovoriti na vaša pitanja.