Povećanje penisa / Produženje penisa

PHALLOSAN forte i PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+ je idealna nadopuna PHALLOSAN forte.

Sada još bolji nastavak za vaš PHALLOSAN forte


PHALLOSAN plus+

„Stvari funkcioniraju bolje u timskom radu!" - tako smo prije 5 godina (2018.) našim kupcima predstavili novi, opcijski šipkasti nastavak za njihov PHALLOSAN forte. Uz PHALLOSAN plus+ sustav šipki, naši kupci ne samo da su mogli koristiti okomiti smjer povlačenja ako su željeli, već je također riješio nedostatak našeg provjerenog i udobnog PHALLOSAN forte sustava pojaseva na koji su se žalili mnogi „napredni korisnici“, naime omogućavanje jače snage povlačenja. Iz kliničkih studija našeg sustava ortopedskih pojaseva znamo da je, iznad svega, dosljednost u korištenju najsigurniji put do održivog uspjeha u povećanju i ispravljanju penisa - a ne nužno snaga povlačenja, ali neki ljudi jednostavno žele više - više snage povlačenja i više opcija. Dakle PHALLOSAN plus+.


PHALLOSAN plus+

Kao što smo spomenuli, u timskom radu stvari funkcioniraju bolje – ali to naravno ne znači da se dobre stvari ne mogu učiniti još boljima. S našim novim PHALLOSAN plus+ ponovno uvodimo prave inovacije, ovaj put na području šipkastog ekstendera. Kako bismo pojednostavili često težak proces proširenja uređaja, razvili smo revolucionarni, integrirani sustav navoja koji uvelike izbjegava nužno sastavljanje i izmjene na uređaju. Jednostavnim zavrtanjem ili odvrtanjem navoja integriranih u vučnoj vilici, PHALLOSAN plus+ se može brzo podesiti na točnu duljinu, čak i dok ga nosite. Kratke (unaprijed montirane) prozirne navojne čahure prikladne su za duljine penisa od 8 do 17 cm. Za veće duljine penisa, uređaj se jednom mora rastaviti i opremiti dugim navojnim čahurama. One su tada prikladne za penis duljine od 12 do 22 cm.
PHALLOSAN plus+ raste s vašim uspjesima - i to jednostavno i intuitivno.


Prednosti novog PHALLOSAN plus+ na prvi pogled

  • primjenjivo za sve veličine zvona PHALLOSAN
  • prikladno za duljine penisa od 8 do 22 cm
  • lako reguliranje sile povlačenja čak i tijekom primjene
  • stabilna vučna sila čak i tijekom duljih razdoblja primjene
  • po izboru visoka udobnost ili velika vučna snaga
  • veći, udobniji osnovni prsten
  • bez metalnih dijelova, materijali bez alergena
  • jednostavna montaža i demontaža

PHALLOSAN forte i PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+, s našim dokazanim sustavom zaštite od vakuuma, omogućuje vam trajno produljenje i podebljanje penisa i čak poboljšanje vaše erektilne funkcije s više od 4,8 kg sile povlačenja.


Mi smo tvrtka s više od 20 godina iskustva u muškom zdravlju.

Deseci patenata, kliničkih studija, suradnja sa svjetski poznatim urolozima i državnim institucijama (kao što je Institut Fraunhofer) pomogli su nam da razvijemo proizvode koji vam mogu pomoći da postignete svoje ciljeve bezbolno, bez operacije. Naš zaštitni znak je uvijek inovacija. Nakon prvih pojasnih sustava za rastezanje, sada vam sa zadovoljstvom predstavljamo potpuno poboljšani šipkasti ekspander koji će nadopuniti vaš PHALLOSAN forte sustav.

PHALLOSAN plus+ dostupan je isključivo za kupce našeg PHALLOSAN fortea - prilikom narudžbe pripremite broj narudžbe vašeg PHALLOSAN forte ili kontaktirajte našu službu za korisnike ako ga više nemate.

PHALLOSAN plus+ savršen je dodatak za svakoga tko želi još učinkovitije i fleksibilnije koristiti svoj PHALLOSAN forte.
Jednostavno nosite svoj PHALLOSAN kako god želite!

Der neue PHALLOSAN plus+

Ovako mogu naručiti PHALLOSAN plus+…

PHALLOSAN forte & PHALLOSAN plus+ priručnik za rad

Englische Gebrauchsanweisung

PHALLOSAN forte & plus+

Engleski priručnik
Date: 11/2023